Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Download gratis voor Android Download gratis voor iPhone Download gratis voor Windows Phone
Home
  1. Home
  2. Informatie

Over Kwikstart

Als je 18 jaar wordt, moet je heel wat zaken zelf regelen. Alle verzekeringen moeten geregeld worden, studiefinanciering aanvragen, je gaat op jezelf wonen en je moet overzicht houden over je eigen inkomsten en uitgaven. In Kwikstart vind je alle te regelen zaken op een rijtje. Daarnaast kan je veel informatie vinden over jeugdzorg, allerlei vormen van hulp, je gezondheid en allerlei andere praktische tips. Geef jezelf een Kwikstart!

Kwikstart is een uitgave van Kinderperspectief.

Vragen en opmerkingen

Vraag opmerking, problemen of tips? Wij doen ons best de site en de App steeds beter op jou af te stemmen. Jouw feedback zou ons dan ook enorm helpen! Dankje!

Extra info

Extra info voor jongeren met een niet-zichtbare beperking of chronische ziekte door Hoezo Anders.

Disclaimer

Bij het samenstellen van de app gaat Kinderperspectief zorgvuldig te werk en streeft daarbij naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie in de app van Kinderperspectief kunnen geen rechten ontleend worden.

Kinderperspectief behoudt zich het auteursrecht op deze app voor. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Kinderperspectief is het toegestaan de informatie van deze app op enige wijze over te nemen of te verspreiden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de app, neem dan contact met ons op. Kinderperspectief aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze app. Kinderperspectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de apps en/of websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze app.